Arkistoitu

Nuorten ilmastohuippukokous 6.11.2014 Heurekassa


Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla järjestetään Nuorten ilmastokokous 6.11.2014. Tapahtumassa yläkouluikäiset nuoret ideoivat käytännön toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Mitä nuoret haluavat tehdä, jotta koulusta ja sen lähiympäristöstä saadaan ilmastoystävällisempi?

Kuva: JD Hancock /Flickr.com (Creative Commons).

Ilmastokokouksen aikana nuoret tapaavat toisiaan ja alan asiantuntijoita sekä ideoivat ja kehittelevät uudenlaisia projekteja omassa koulussa toteutettavaksi. Kokouspäivän tuloksena jokainen ryhmä nuoria vie omaan kouluunsa toteuttamiskelpoisen projektisuunnitelman. Ennen Heureka-päivää nuoret ja opettaja orientoituvat teemaan tutkimalla koulun energiatehokkuutta Schneider Electric Finlandin Learnergy-oppimispelin avulla.

Ilmastokokous järjestetään nyt kolmatta kertaa, ja paikalle kutsutaan oppilaita opettajineen eri puolilta Suomea. Opettajille on Heurekassa omaa ilmastoteemaista ohjelmaa. Päivän ohjelma on maksuton. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä WWF Suomen, Schneider Electric Finlandin ja Ilmari-hankkeen kanssa.

Ilmoittautuminen päättyy 15.9., mutta senkin jälkeen kannattaa olla yhteydessä, muutamia paikkoja on vielä jäljellä. TOIMI NOPEASTI!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen »

Teksti: Heureka