Arkistoitu

Millennium Youth Camp 2014: On tärkeää ja hyödyllistä pitää hauskaa!


Opiskelijablogit / - 10.06.2014

Millennium Youth Camp lähenee juhlavaa ja tunnelmallista loppuuan. Eilen eli maanantaina 9.6. pidettiin loistokas Millennium Youth Camp -gaala ja tänään vuorossa on leirin jäähyväisjuhla.

Millennium Youth Camp -gaalassa leiriläiset pääsivät esittelemään omat projektityönsä sekä lavalla esiintyen että posterisession kautta. Tilaisuudessa mukana olivat muun muassa Turkin, Israelin, Argentiinan ja Nigerian suurlähettiläät. Gaalaillan tunnelmaa väritti leiriläisten valtaisa innokkuus ja ylpeys omasta ryhmätyöstään.

Kuva: Ella Brandt

Tänään, viimeisenä leiri-iltana, vuorossa on hieman riehakkaampi ja vauhdikkaampi Jäähyväisjuhla ja -disko. Tilaisuudessa jaetaan myös diplomit osallistumisesta ja leikkimielisten kisojen palkinnot.

Kuva: Ella Brandt

Suurin palkinto kaikille leiriläisille on unohtumattoman kokemuksen lisäksi entistä rohkeampi innostus tieteisiin, sekä tulevaisuuden varalle muodostunut maailmanlaajuinen tukiverkko leirikavereista. Kirsikkana kerman päällä ulkomailla opiskelusta kiinnostuneet leiriläiset saavat opiskeluoikeuden Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteelliseen tiedekuntaan.

Tästä videosta voitte aistia vielä leirin tunnelmaa!

Nelly Heiskanen on kemian opettajaksi opiskeleva kahden pojan äiti, joka tykkää auringosta ja hassuttelusta.